StoryEditorOCM

Burni izbori u Dinamu: Kruno Simon se povlači sa liste zbog prijetnji obitelji

Piše Mislav Znaor/SN
6. veljače 2024. - 18:34

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Kruno Simon ipak se neće pojaviti na izbornoj listi "Dinamo iznad svih" nositelja Otta Barića mlađeg za članstvo u Dinamovom parlamentu, stoji u priopćenju koje potpisujuju članovi te izborne liste.

"Kao što je javnosti poznato za predstojeće izbore za Skupištinu Dinama formirana je kandidacijska lista sa 25+5 kandidata za članstvo u Dinamovom parlamentu, nositelja g. Otte Barića. Od trenutka izlaska informacije o listi pojedinci su izvrgnuti difamacijama i diskvalifikacijama na osobnoj razini, kako u dijelu medija tako i na društvenim mrežama.

Opetovano su prijetnje upućene i našem proslavljenom košarkašu te članu naše izborne listu g. Krunoslavu Simonu, zbog čega nas je on danas obavijestio da se zbog zaštite sigurnosti svoje obitelji, iako podržava program, povlači s liste "Dinamo iznad svih" i neće sudjelovati u daljnjem izbornom procesu.", pišu Sportske novosti.

Podsjetimo, nakon utakmice Dinama i Gorice došlo je do interakcije između Simona i drugih navijača ispred stadiona. Pojedini mediji pisali o sukobu, no naš proslavljeni košarkaš za Sportske novosti demantirao je takve navode.

- Nije bilo nikakvog napada, nikakvog sukoba. Bio je to običan razgovor prije utakmice, razmjena mišljenja o svemu. Nije to bila ozbiljna situacija, ostalo se u granicama dobrog ukusa, nakon toga sam normalno otišao na utakmicu. Ja sam dinamovac, nemam nikakav interes i moj je jedini cilj dobrobit Dinama - kratko nam je odgovorio Simon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:04