StoryEditorOCM
Domaći nogometdruga perspektiva

Bruno ‘influencer‘: šef hrvatskih sudaca otvorio je Instagram, blokirao komentare i piše hvalospjeve ‘Izborniku‘

21. studenog 2023. - 12:00

Influenceri su danas raširena pojava, a neki od njih su - kako im i sav naziv kaže - izuzetno utjecajni. Razvoj društvenih mreža doveo je čak i do toga da se od izražavanja stavova i utjecanja na javno mnijenje može sasvim dobro živjeti, a ako si javna osoba prisustvo na društvenim mrežama može ti značajno podići vrijednost ‘brenda‘.

Šef Komisije sudaca HNS-a, Bruno Marić, prošli mjesec se odlučio baciti u influencerske vode i otvoriti svoj službeni Instagram profil. Taj potez objasnio je Indexu rekavši kako smatra da je to "dobar alat za komunikaciju sa sportskom javnošću". Pritom je naglasio da će poseban naglasak stavljati na "teme koje ne može opisati u suhoparnom priopćenju", ali i da će na Instagramu iznositi svoje stavove.

Dakle, čovjek je odlučio prihvatiti moderne kanale komunikacije, a mnogi su pomislili kako mu je namjera prvenstveno objašnjavati sporne sudačke odluke, kojih je iz vikenda u vikend napretek, a kod kojih se razlikuju stavovi sudačkih stručnjaka, igrača i svih ostalih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 22:23