StoryEditorOCM
Domaći nogometTEŠKA NOĆ

Bjelica bjesnio pred novinarima: ‘Ja sam kriv za poraz, kao dječji vrtić smo. Ako tri puta pobijedimo Hajduk prvaci smo‘

Piše Davorin Olivari/Sn
27. listopada 2024. - 20:32

Nenad Bjelica je u maksimirski press prostor nakon poraza od Osijeka (2:4) došao namršten.

- Da smo zabili kod šanse Baturine, utakmica bi vjerojatno otišla u drugom smjeru. Moramo raditi da budemo defenzivno stabilniji nego što jesmo. Onaj prvi gol kao da je dobio dječji vrtić. Onda poravnamo, pa opet primimo gol. Takav treći pogodak nam se ne smije dogoditi. Dinamo ne smije primati ovakve golove. Užas je koliko smo golova primili. Kad u jedanaest utakmica primite petnaest golova, stvarno je to užas.

image
Damir Krajač/Cropix

Je li nedostajao Theophile”, bilo je pitanje.

- O Theophileu su mediji pisali dosta loših recenzija. A sad kao ne možemo bez njega. Ja preuzimam na sebe ovaj poraz, ja sam odlučio da tako igramo. Naravno da ima veze s uigravanjem, jer stalno igramo, igrači nisu najsvježiji. U prvom mandatu sam rotirao, sad to ne mogu raditi. Imamo samo Kulenovića, jednog zdravog napadača. Petković je polu ozlijeđen. Pjaca je igrao na neprirodnoj poziciji. Postigao je dva gola, na tome mu čestitam.

Dodao je Bjelica i nešto o Osijeku:

- Imam veliku emociju prema Osijeku, to je moj klub. Nemam samo emocije prema ljudima koji vode taj klub.

image
Damir Krajač/Cropix

Borba za naslov, sedam bodova ima prednost Hajduk, zaostatak izgleda poveći?

- Nije mali zaostatak. Moramo pobjeđivati da bismo nadoknadili taj zaostatak, Ako tri puta do konca pobijedimo Hajduk, bit ćemo prvaci. Nećemo gledati Hajduk, nego sebe, naše utakmice - pišu Sportske novosti.

image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2024 20:44