StoryEditorOCM
Domaći nogometU Hamburgu

Bivši reprezentativac otvoreno o virusu koji ga je napao i ždrijebu Eura: ‘Kosa mi je otpala... Ne bih htio Srbe‘

Piše Sport SD
2. prosinca 2023. - 15:55

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić seniorsku karijeru je počeo u rodnom Hamburgu (u St. Pauliju), u gradu u kojem i danas živi. A upravo u tom lučkom gradu na sjeveru Njemačke održat će se večeras ždrijeb skupina Eura 2024. (18 sati, prijenos HTV2).

Klasnićeva igračka karijera obilježena je bila problemima s bubrezima, transplatacijama. No, zadnjih godina je drugi problem, s virusom, utjecao i na njegov fizički izgled. Zbog tog virusa otpadale su mu dlake s tijela.

- Osjećam se odlično, zdrav sam i to je najbitnije. Kosa je otpala, imao sam neki virus, nema veze s bubregom, cijelo tijelo nema više kose, ali polako se vraća - opisao je Klasnić u razgovoru za Novu TV.

Najviše se Klasnić pamti po golu u četvrtfinalu Eura 2008. godine Turskoj u Beču za koji smo mislili da nam je donio veliki uspjeh, ali Turci su na samom isteku produžetaka izjednačili. Potom su u velikoj drami penale prošli u polufinale.

Uoči ždrijeba ovog Eura Klasnić je poželio.

- Ne bih da igramo protiv Srba, što je bilo, bilo je. Bosanci igraju baraž, ali neki imaju svoje mišljenje o ratu i to ne bi bilo lijepo - kazao je Klasnić.

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:01