StoryEditorOCM

Bivši napadač Dinama pojačava Rijeku, Obregon vjerojatno odlazi u Maleziju

Piše Gradimir Đukarić
6. kolovoza 2024. - 23:20

Komnen Andrić u idućih nekoliko dana trebao bi biti predstavljen kao novi igrač Rijeke. Kako neslužbeno doznajemo, srpski napadač vraća se u HNL dvije godine otkako je iz Dinama transferiran u Clermont za milijun eura. Istina, i prošlog ljeta bio je na korak do povratka u poznato okruženje, no interes Osijeka koji je tražio back-up Ramonu Mierezu nije bio do kraja realiziran.

Andrić se nije pretjerano usrećio u Francuskoj. U prvoj sezoni još je i bilo vrlo dobro - upisao je 35 nastupa za Clermont uz učinak od četiri gola i tri asistencije, ali prošle je ostao zaboravljen na kraju klupe. Na terenu je proveo svega 164 minute raspoređenih u sedam utakmica. Nakon što je dobio priliku u uvodne četiri prvenstvene utakmice prošle sezone za njega mjesecima nije bilo mjesta u momčadi., pišu Sportske novosti.

U drugom dijelu sezone nastupio je u svega tri utakmice, a zadnju utakmicu za Clermont upisao je u 5:0 porazu od Lorienta u posljednjem prvenstvenom kolu kada je bilo jasno kako momčadi slijedi ispadanje u niži rang. Ugovor mu vrijedi do ljeta iduće godine, uz opciju da se produlji na još godinu dana, no izvjesno je kako neće dočekati njegov kraj. Andrić bi navodno u srijedu trebao odraditi liječnički pregled, a potom staviti svoj potpis na ugovor s Rijekom i s tribina Rujevice odgledati prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Elfsborga.

Srpski napadač dobio je tako priliku popraviti svoj golgeterski saldo u HNL-u. Prije odlaska u Francusku stao je na 33 prvenstvena gola (12 ih je zabio u dresu Dinama, a 21 za zaprešički Inter).

Uz Andrićev dolazak slijedi i jedan odlazak s Rujevice. Jose Obregon koji je suspendiran te je utakmicu protiv Lokomotive odgledao s tribine mogao bi navodno put Malezije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 07:14