StoryEditor
Domaći nogometiza ponoći

Bivšem igraču Hajduka u rodnom selu izbušili gumu na autu: Na žalost ovdje ima i onih klasičnih primitivaca i seljačina

Piše Nikola Patković /JL
8. kolovoza 2022. - 19:58

Josip Balatinac, nekadašnji nogometaš Osijeka, Hajduka i U-21 reprezentacije Hrvatske, preko noći je postao meta huligana i primitivaca u svom mjestu Dražu. Netko nepoznat, naime, u noći s nedjelje na ponedjeljak ušao je u njegovo dvorište i, kako tvrdi Balatinac, izbušio gumu na njegovom automobilu.

Povod za ovaj ispad ‘Bala‘ je pronašao u nogometnoj kup utakmici NS Baranja odigranoj u nedjelju poslijepodne u Dražu, gdje su se u derbiju Općine Draž sastali domaća Mladost te NK Šokadija iz Duboševice, a gdje je Balatinac trenutno trener. Nakon što je susret završio remijem 4-4, njegova Šokadija bila je uspješnija u izvođenju jedanaesteraca i slavila u raspucavanju s 1-4, a iz Balatinčeve objave na Facebook profilu može se zaključiti kako takav epilog netko od tzv. navijača domaće Mladosti nije dobro podnio., piše Jutarnji list.

‘‘Dragi moji mještani Draža ovim putem želim reći da u našem selu ima puno divnih osoba, ali na žalost ima i onih klasičnih primitivaca i seljačina. Većina zna da se jučer odigrala jedna seoska utakmica između NK Mladosti i NK Šokadije iz Duboševice koja je završila tako da je NK Šokadija pobijedila 1:4 nakon izvođenja jedanaesteraca. Ali ono najjadnije se dogodilo nakon utakmice, a to je da se našao onaj jedan ili više njih (seljačina) da svoje frustracije i poraz iskali na mom automobilu. Dobro znaš ili znate da taj automobil osim mene koristi i supruga i još bitnije taj automobil vozi i moje dijete. S tim činom si svjesno ugrozio njegov život.... Saznat ću kad tad tko je ili tko ste...... Onda slijedi prijava,‘‘ napisao je Balatinac na svom Facebook profilu.

- To je moralo biti nekad iza ponoći. Vjerojatno u noći poslije utakmice. A to znači i da mi je netko ulazio u dvorište. Kako imam senzore za gume na automobilu, odmah sam ujutro znao da je probušena, a vulkanizer mi je pokazao rupe i rekao da to nije nastalo u vožnji, već silom, ubodima sa strane – dodatno je za OsijekExpress.com rekao Balatinac, dodavši i sljedeće.

– Znate koliko sam uvijek s ponosom isticao da sam iz Draža i koliko volim svoje mjesto. A sada… Slobodno neka me maknu s interneta kao poznatu osobu iz Draža – zaključio je Balatinac. Podršku na Facebooku, ali i istovremeno zgražanje nad ovim činom Balatinac je dobio i od nekolicine prijatelja. Među ostalima, javio se i nekadašnji mu suigrač i bivši nogometaš Osijeka, Cibalije, Rijeke..., a danas trener NK Krk Igor Tkalčević, koji se pri tome malo i našalio.

‘‘Kume, ukliži s dvije noge kao što si i meni nekada na treninzima. Šala. Lociraj, identificiraj, uhiti i isporuči,‘‘ napisao je Tkalčević ispod Balatinčeve objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2022 22:02