StoryEditorOCM
Domaći nogometsamo za probrane

Biftek, čaša vina, a onda utakmica! Ovo je samo za najbogatije, pogledajte u kakvom luksuzu će neki gledati Vatrene

Piše Sport SD
12. lipnja 2024. - 19:45

Hrvatska će svoj put na Europskom prvenstvu u Njemačkoj otvoriti u Berlinu utakmicom protiv Španjolske u subotu od 18 sati. Olimpijski stadion bit će domaćin velikog derbija već na otvaranju skupine. Hrvatski navijači nesumnjivo će nadjačati španjolske. Ulaznice su ‘planule‘ rekordnom brzinom. Puno ih se prijavilo za karte, ali samo rijetki su ih na koncu i dobili. Ogroman interes vlada za sve utakmice Vatrenih.

image

Ilustracija

Shutterstock

Prvi protivnik je Furija, a tamošnja Marca piše kako će oni odabrani uživati u utakmici, ali u neviđenom luksuzu. Naime, olimpijski stadion u Berlinu nudi gledanje utakmice iz posebnih prostorija uređenih tako da u njima ništa ne nedostaje. Od vrhunskih specijaliteta do još boljih vina i ostalih napitaka. Za one koji si to mogu priuštiti, dakako. Cijena? Prava sitnica. Marca piše kako ovaj paket košta 27.500 eura za svaku utakmicu.

image

Ilustracija

Shutterstock

U VIP prostor može se doći i tri sata prije utakmice, te ostati do 90 minuta nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Na odlasku će vas čak i darovati posebnim poklonom. Takozvani ‘skybox‘ uključuje poslugu, wi-fi signal i velike televizore na kojima se također može pratiti utakmica. Sve je ‘u staklu‘ i pogled na teren je neometan, tako da je zbilja riječ o vrhunskom doživljaju.

image

Ilustracija

Shutterstock
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 19:46