StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘imaš nešto, ali...‘

‘Belupov‘ Albanac sada prijeti ‘bijelima‘: isplivala fotografija koja otkriva, sa 16 godina bio na treninzima Hajduka

Piše Slaven Alfirević
26. listopada 2023. - 19:09

Arber Hoxha prijeti "bijelima" u dresu Slaven Belupa, etabliran već u SuperSport HNL-u, Kosovar, odnosno Albanac s Kosova. Igrao je ranije u Lokomotivi, evo ga u Slavenu. A stiže nam slika mladog Arbera koji je imao 16 godina i bio kao kadet na probi u Hajduku, trenirao je neko vrijeme. Nisu ga zaustavili, rekoše hm, pratit ćemo te, imaš nešto, ali...

Ne kažemo da su u Hajduku ni pogodili, ni promašili, tek ima takvih na promenadi koliko hoćete, a Arber se mladi uslikao u Poljudu za uspomenu, pa nam slika stiže iz privatne arhive menadžera Filipa Naranče koji je bio involviran u tu priču "odljeva talenata s Kosova". Sklon Hajduku rado ih je, u kontaktima sa svojim kolegama agentima, usmjeravao u Hajduk. Pa neka u Poljudu vide i procijene.

Sjeća se Naranča, Arbera je tada doveo Naim Bahtiri. Onda ga je Naranča odveo u Prištinu, jer tada je radio i kao skaut za Greuther Furth i Prištinu. A sad Hoxhu vodi Besart Elsani, da ne ispadne kako Naranča sam svojatu cijelu tu priču. No, slika je iz albuma "paklenog Naranče".

Arber Hoxha je inače rođen u Heidelbergu, u Njemačkoj, uz probu u Hajduku igrao je kasnije za kosovske klubove Istogu, Prištinu, Besu i Ballkani odakle je došao u Lokomotivu, pa dalje u Slaven.

Da slika ne ostane samo u Narančinu mobitelu, evo je i vama: Arber Hoxha u Hajduku! A u petak kontra Hajduka, kao realna opasnost za obranu "bijelih"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 18:51