StoryEditor
Borilački sportoviporaz od ruskinje

Barbara Matić: Bila sam blizu olimpijske medalje. Mislim da sam u prve četiri minute bila bolja od nje. A sad mi je jako, jako žao

Piše Hina
28. srpnja 2021. - 12:51

Bila sam blizu olimpijske medalje, izjavila je hrvatska judašica Barbara Matić nakon poraza u Tokiju.

Barbara Matić nije uspjela osvojiti brončanu medalju u kategoriji do 70 kg na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što je u borbi za treće mjesto izgubila od Ruskinje Madine Taimazove.

Aktualna svjetska prvakinja oprezno je ušla u borbu, zbog čega je dobila opomenu zbog neaktivnosti. Nakon opomene je pojačala ritam, no do kraja nije bilo pobjednika, pa je borba otišla u "golden score". Nažalost, nakon minute i pol borbe slavila je Ruskinja.

"Bila sam blizu olimpijske medalje. Mislim da sam u prve četiri minute bila bolja od nje. A sad mi je jako, jako žao. Protiv Austrijanke sam izgubila zbog neopreznosti i uvijek je s njom bilo vrlo gusto. Cijeli dan sam se dobro osjećala, ali sad moram čekati tri godine", kazala je kroz suze Matić, koja je najavila nastupe Karle Prodan i Ivane Maravić. 

"Moja izvedba nije bila dovoljno dobra za medalju, pa će ostale cure to morati popraviti. Karla bi mogla do medalje, a Ivana ima težak ždrijeb", izjavila je Barbara.

Hrvatska je tako ostala na dvije medalje u Tokiju, obje osvojene u taekwondou. Zlato Matee Jelić i bronce Tonija Kanaeta.

item - id = 1115948
related id = 0 -> 1129866
related id = 1 -> 1129600
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 11:11