StoryEditorOCM

Sin predsjednika Zorana Milanovića osvojio zlato na međunarodnom turniru u Srbiji

Piše Dean Bauer/SN
9. svibnja 2021. - 21:52

Još jedan lijep uspjeh hrvatskog hrvanja, ovog puta kadetske reprezentacije koja je na međunarodnom turniru u Subotici u konkurenciji 56 hrvača iz 8 država osvojila momčadsko prvo mjesto i pokal namijenjen pobjedniku, pišu Sportske novosti.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojio Marko Milanović (do 92 kg), inače sin predsjednika države Zorana Milanovića, srebrnu medalju su osvojili Filip Mikulić (do 48 kg), Renato Osmanović (do 51 kg), a brončane kolajne Matej Rebić (do 69 kg), Luka Ivančić (do 65 kg), Mihael Lukač (do 65 kg), Josip Benko (do 80 kg) i Antonio Radičević (do 92 kg).

Novi hrvatski olimpijac, hrvač Ivan Huklek, nakon što je u subotu izborio nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, dan kasnije, odnosno u nedjelju je otišao i malo dalje.

Naime, Ivan Huklek je osvojio zlatnu medalju budući da finalne borbe koja je bila predviđena za nedjelju predvečer nije ni bilo. Suparnik, Gruzijac koji nastupa za Srbiju, Zurabi Datunašvili se ozlijedio u polufinalu, te je predao borbu. Tako se Ivan Huklek, osim s olimpijskom vizom, iz Sofije vraća i sa zlatnom kolajnom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 00:20