StoryEditorOCM
Borilački sportovidruštvene mreže

Napokon se oglasio Jon Jones: ‘Stipe, hvala na svemu i oprosti, nije dobra situacija, ali borit ćemo se‘

Piše Sport SD
27. listopada 2023. - 07:19

Dvadesetak dana nas je dijelilo do najveće borbe u povijesti UFC-a između Stipe Miočića i Jona Jonesa, ali, nažalost, od toga (barem u ovom trenutku) neće biti ništa zbog ozljede potonjeg. Ipak, čini se da UFC-ov prvak u teškoj kategoriji svoju nedavnu ozljedu podnosi podosta dobro, unatoč tome što ga je koštala velike borbe za titulu na glavnom događaju u Madison Square Gardenu - piše Fightsite.

Jones je u četvrtak objavio video na Instagramu, u kojem je prvi put javno govorio o svojoj ozljedi, a cijela situacija se vrti oko njegovog povlačenja s UFC-a 295.

"Hvala svima koji su se javili da vide kako se osjećam. Očito, vrlo tužna situacija. Uznemiren sam, ali prošao sam svašta u životu, a ozljede su dio ovoga. Želim zahvaliti UFC-u što me je doveo do jednog od najboljih liječnika u zemlji, dr. Neala ElAttrachea. Hvala mu i njegovom osoblju ovdje u Kaliforniji što su me tako brzo primili."

Dr. ElAttrache slavni je ortopedski kirurg koji je radio s nizom vrhunskih sportaša u svim velikim sportovima. Nedavno je operirao bivšeg UFC prvaka u poluteškoj kategoriji Jamahal Hilla, koji je u srpnju razderao Ahilovu tetivu.

Jones je nastavio svoje izlaganje isprikom Miočiću, koji se također neće boriti na UFC-u 295 jer je promocija ugovorila privremenu borbu za naslov između Toma Aspinalla i Sergeja Pavloviča. Čini se da su Jones, Miočić i White spremni ponovno ugovoriti meč kada "Bones" bude spreman za povratak.

"Htio sam zahvaliti Stipi Miočiću za sav trud koji je uložio. Također, žao mi je ga je i njegovog tima. Hvala svim mojim trenerima i sparing partnerima, svima koji su mi pomogli da dođem ovako daleko – ne mogu ni reći do borbe. Cilj je otići na operaciju i što prije se vratiti na posao. Moj je plan da se Miočić i ja ponovno borimo i vjerujem da će se to i dogoditi", rekao je, a zatim pojasnio što ga čeka u narednom periodu.

image
AFP

“Dakle, to će za mene biti operacija i fizikalna terapija sljedećih nekoliko mjeseci. Hvala svima koji ste molili za mene i sve vas volim. I još jednom iskrena isprika navijačima. Poznajem neke od vas, bila je velika obaveza doći u Madison Square Garden. Nadajmo se da će vam ovi drugi teškaši, Aspinall i Pavlovič, prirediti sjajnu predstavu. Možda se čak pojavim na događaju da gledam. Bit ću dobro, bez brige", zaključio je.

Nadamo se da će se što prije oporaviti i održati svoju riječ, jer bilo koji rasplet u kojem gledamo Miočića u oktogonu - prihvaćamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:55