StoryEditorOCM
Borilački sportoviteška večer u kavezu

Nakon poraza zaprosio je djevojku, ovome se nije nadao, pokušala je objasniti...

Piše Fightsite
24. lipnja 2024. - 08:52

Djevojka Lukasa ‘‘Bukys‘‘ Bukovaza odbila je njegovu prosidbu u kavezu na ‘Clash of the Stars‘ priredbi u Češkoj, tvrdeći da ju je borac prevario. Bila je to teška večer u kavezu za Bukovaza koji je izgubio svoju borbu, a zatim doživio brutalno odbijanje bračne prosidbe pred gomilom gledatelja - piše Fightsite.

Jan Michalek borio se protiv dva borca zaredom, najprije je vrlo brzo zaustavio Patricka Corleonea. Zatim je svladao Bukovaza gušenjem u prvoj rundi, ali to nije spriječilo "Bukysa" da klekne i ponudi prsten. Video s događaja prikazuje borca ružičaste kose kako kleči i prosi, a stvari odmah nisu izgledale dobro jer je njegova djevojka pokrila lice od neugode.

"S obzirom na sve što se dogodilo, mislim da vjerojatno ne", rekla je. "Ne vjerujem."

Gomila je prasnula u zvižduke, a netko izvan kaveza čak ju je pokušao politi vodom. Ona je podigla ruku da objasni, tvrdeći da ju je Bukovaz prevario i čak je spomenula ime druge žene.

"Nisam je prevario", rekao je Bukovaz u intervjuu iza pozornice nakon toga, koji je objavio na svom Instagramu zajedno s početnim videom njezinog odbijanja. "Bukys" ima preko 16 tisuća pratitelja na toj platformi, a s ovakvim sadržajem možemo vidjeti i zašto. Je li sve ovo iscenirano radi klikova? Možemo misliti da jest.

Ovaj bizarni događaj sigurno će se pamtiti u češkim borilačkim krugovima. Javne prosidbe uvijek nose rizik, ali ova je definitivno završila na najgori mogući način za Bukovaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 08:59