StoryEditor

MMA poslastica podno Biokova: u Makarsku dolaze Soldić, Račić, Zawada, Magomedov ...

18. srpnja 2020. - 11:41
Elitni sudionici MMA kampa podno BiokovaPrivatni album

Prava MMA poslastica dogodit će se u Makarskoj sljedećeg tjedna. Grad pod Biokovom ugostit će velika imena ovog sporta u okviru prvog po redu Ljetnog kampa za profesionalne MMA borce, a u organizaciji u svijetu poznatog i priznatog hrvatskog menadžera Ivana Dijakovića.

Robert Soldić, tri KSW prvaka i nekoliko UFC boraca, sve od reda vrhunska imena, pripremat će se od nedjelje u Makarskoj za sljedeću sezonu. Redom: Soldić, Antun Račić, Erko Jun, David Zawada, Abus Magomedov, Husein Kadimagomaev, Kerim Engziek, Lom-Ali Eskijew, Hatef Moeil, Magomed Ozniev, Aleksandar Ilić, Mairbek Taisumov, Claudio Henrique da Silva, Martin Batur, Salahdine Parnasse i još mnogi drugi. Ljubitelji MMA scene jako dobro znaju o kakvim je imenima riječ i prava je rijetkost, evo prvi put, da su svi oni baš Makarsku izabrali za pripreme.

- Ovo je premijerno izdanje kampa. Cilj nam je održavati ga svake godine, ne samo u Makarskoj, već i u drugim gradovima – otkriva alfa i omega projekta Dijaković i dodaje:

- Ovog ćemo ljeta raditi samo s profesionalcima, a već dogodine priliku želimo dati i amaterima i rekreativcima.

Korona je, kaže Ivan, poremetila planove organizatoru, međutim, odustajanje ni u jednom trenutku nije bilo opcija. Trenirat će se u gradskoj sportskoj dvorani, ali i na otvorenom. S obzirom da je riječ o mješovitim borilačkim vještinama (MMA) specijalizirane treninge vodit će četvorica trenera, svaki od njih majstor u svome sportu: Milivoj Bajić (K1 i tajlandski boks), Ivan Hippolyte (MMA striking), Gleison Tibau (grappling i hrvanje), Aksu Sukru (boks). Imat će od koga učiti.

Puno je, rekosmo već, velikih, izvrsnih imena iz svijeta borilačkih sportova koje će kamp, u svom premijernom izdanju, okupiti u Makarskoj. Od Ivana Dijakovića, poznatog menadžera čiji je UFD GYM u Dusseldorfu već iznjedrio brojne poznate borce, preko kvarteta trenera, do svih tih boraca s brojim osvojenim titulama i pojasevima.

Nama najzaniljiviji bit će, svakako, dolazak Roberta Soldića, novog hrvatskog majstora ovoga sporta, Superior FC i KSW prvaka u velter kategoriji. Soldiću je 25 godina, u karijeri je ostvario 17 pobjeda (15 prekidom), uz samo tri poraza.

Ove godine profesionalci, i to kakvi, a od sljedećeg ljeta i amateri i rekreativci. Nešto veliko kotrlja se na hrvatskoj MMA sceni...

Izdvojeno

25. srpanj 2020 20:44