StoryEditorOCM
Borilački sportoviovo su mnogi čekali

Konačno! Jon Jones otkrio novi datum meča protiv Stipe Miočića, sve je gotovo identično kao prošle godine

Piše Sport SD
17. svibnja 2024. - 08:46

Rijetki su oni koji prošle godine nisu ostali razočarani kada se Jon Jones ozlijedio nekoliko tjedana prije vjerojatno i najvećeg meča u povijesti UFC-a. Naravno, radi se o borbi za titulu u teškoj kategoriji protiv Stipe Miočića, a sve je otpalo zbog Jonesove ozljede koju je zadobio prilikom treninga hrvanja.

Sve je ostalo zabilježeno i na snimci, a Jones ju je vrlo brzo priložio kao dokaz da se stvarno radilo o nesretnom događaju. Meč protiv Miočića je otpao, a Jonesa je čekala operacija i poprilično dug oporavak. Međutim, izgleda da se Jones konačno oporavio i odlučio najaviti datum ovog velikog meča!

Iako UFC još ništa nije službeno potvrdio, Jones je na X-u (nekadašnjem Twitteru) objavio kako će se protiv Miočića boriti 9. studenog (jedanaesti mjesec) u Madison Square Gardenu! Dakle, mjesec i lokacija su isti kao i prošle godine, jedino se tri dana razlikuje od prošle godine kada su se trebali boriti 12. studenog, piše Fight Site.

U posljednje vrijeme, Jones je nekoliko puta fanovima golicao maštu, a govorio je i kako bi se borio protiv Toma Aspinalla i Alexa Pereire. Mnogim fanovima to nije sjelo jer ga gotovo svi žele vidjeti u meču protiv Miočića, a s obzirom da je Aspinall dogovorio i revanš protiv Curtisa Blaydesa, Miočić se nesmetano može početi pripremati za ovaj meč.

Jedva čekamo i nadamo se kako ovoga puta neće biti nikakvih ozljeda i drugih problema koji bi mogli ugroziti ovaj meč. Miočić definitivno zaslužuje svoju priliku da još jednom postane UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, a pogotovo u ovom meču protiv Jona Jonesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 20:26