StoryEditorOCM

Hrvati najbolji u Beogradu, među njima je i kći bivšeg hajdukovca koji je sudjelovao u osvajanju zadnjeg naslova Bijelih

Piše Sport SD
9. rujna 2024. - 15:36

Nema straha za budućnost taekwondo kluba Marjan. Na jakom međunarodnom turniru u Beogradu pod nazivom EX YU open Marjanovi članovi su osvojili uvjerljivo prvo mjesto u ekipnom poretku pored 82 kluba. Na prvom su mjestu s čak 776 bodova ispred drugoplasiranog Herkulesa iz Srbije koji je osvojio 548 bodova. Za Marjan je nastupilo 13 juniorskih i kadetskih reprezentativaca Hrvatske i svih 13 je osvojilo odličja.

Turni je velike bodovne vrijednosti za rang liste, ali i pripremni za nadolazeća svjetska i europska prvenstva za juniore, kadete i mlađe seniore tako da je ovo bio još jedan odličan pokazatelj vrhunskog rada Marjana.

Zlatne medalje osvojili su Petra Uglešić, Magdalena Matić i Ana Lučić, srebrni su Lana Graovac, Maja Srhoj, Karmen Eraković, Luna Antunović, Viljem Bezjak i Šimun Kurtić dok su bronce odnijeli Marija Miladin, Marija Uglešić, Marin Ćurković i Lana Zaninović.

Neka su prezimena osvajača brončanih medalja dosta "zanimljiva". Primjerice, Lana Zaninović je nećakinja Ane i Lucije ili kćerka Aninog i Lucijinog brata. Marija Miladin je pak kćerka bivšeg nogometaša Hajduka, Darka Miladina.

Podsjetimo, Miladin je na Poljud stigao 1998. godine, a otišao je iz kluba početkom 2005. godine u švicarski Schaffhausen. Bijeli su na kraju te sezone osvojili titulu prvaka. Ujedno i posljednju.

image

Petra Uglešić

TK Marjan
image

Maja Srhoj

TK Marjan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 15:37