StoryEditor
Splitnovo poglavlje

Završen sastanak u Banovini: Ultra definitivno seli na Park mladeži! Popularni festival elektronske glazbe iduće četiri godine na novoj lokaciji

Piše Ana Franić
26. lipnja 2019. - 19:50

Nakon pustih nagađanja napokon je i službeno potvrđeno - Ultra seli na Park mladeži. Odlučeno je tako na današnjem sastanku u Banovini na kojem su sudjelovali gradonačelnik Andro Krstulović Opara, Tomislav Borozan, ravnatelj javne ustanove športski objekti, Nenad Periš, predsjednik Splitskog saveza sportova i predstavnici tvrtke MPG Live Joe Bašić i Ivan Gotovac.

- U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park Mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom "Športski objekti Split", a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park Mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu, rekao je Joe Bašić, organizator i direktor tvrtke MPG Live.

U nekoliko sljedećih dana definirat će se svi detalji ugovora između Javne ustanove športski objekti i tvrtke MPG Live.

Nakon šest godina na Poljudu splitska Ultra tako će se ove godine prvi put održati na novoj lokaciji.

- Dobra suradnja s Javnom ustanovom športski objekti Split koja upravlja i održava Park mladeži, kroz ugovor, u suradnji s MPG-om i ULTRA MUSIC FESTIVALOM, omogućit će dodatne, prijeko potrebne investicije u infrastrukturu ovog športskog objekta.
Gradska uprava posebno je zatražila, a organizator je za to izrazio razumijevanje, da se potrebe okolnog stanovništva također uzmu u obzir- poručili su iz Banovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2022 15:33