StoryEditorOCM
SplitSTRPLJEN SPAŠEN

Uvijek može biti još gore... Za gužve u ovom dijelom Splita trebat će vam čelični živci, radovi će potrajati mjesec dana

Piše Split SD
11. svibnja 2024. - 08:57

Ako mislite da gužve u Splitu ne mogu biti gore, e pa mogu. I bit će. Naime, od ponedjeljka, 13. svibnja doći će do privremene prometne regulacije na lokaciji Ulica Put Firula od kućnog broja 1/1 do kućnog broja 8.

Radovi obuhvaćaju kolnik Ulice Put Firula, od križanja s Viškom ulicom neposredno do križanja s Ulicom Jure Kaštelana. S obzirom na to da je postojeći režim prometa u susjednim ulicama Viška i Ulici Petra Hektorovića jednosmjeran, isti će se privremeno urediti na način da se omogući promet iz smjera Ulice Put Firule prema Bačvicama.

image
Saša Burić/Cropix

Na južnom dijelu kolnika Ulice Put Firula formirat će se prolaz za pješake. Kolnik će biti zatvoren za promet, a nogostupom uz zonu izvođenja radova pješaci će se moći nesmetano koristiti. Radovi će trajati malo više od mjesec dana ili preciznije, do 15. lipnja.

Inače, riječ je o radovima koji se održavaju u sklopu "Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin", a koji su dio ugovora "Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 01:40