StoryEditorOCM
SplitČLAN DP-a

Splitski desničar ide na ‘Večeru za 5‘, ovako je najavio emisiju: ‘Zadnjih dana ste trpjeli degeneričnost na TV-u...‘

Piše split sd
13. svibnja 2024. - 12:29

Novi tjedan "Večere za 5" vodi gledatelje u Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. Prvi dan fina večera dočekat će protukandidate u Kaštel Starom, a ekipu će ugostiti hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana Radan, piše Rtl.hr.

U goste joj stižu elektrotehničar Ante Maretić, čistačica Mira Ćulum, grafičarka i pomoćna kuharica Željana Bavčević te političar i donedavni vijećnik u splitskom Gradskom vijeću Martin Mladen Pauk.

Pauk je inženjer geodezije, a ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava.

U emisiju se prijavio kako bi javnosti pokazao da mladi ljudi mogu dobro živjeti i izvan grada, piše Rtl.hr. Cilj mu je bio promovirati život na selu, tradiciju, običaje i javnost upoznati s jelima kojih više nema u restoranima. Nekad se bavio raftingom i nogometnim suđenjem, a sada zbog ozljede koljena više karta i boća. Interes mu je i politika, aktivan je član Domovinskog pokreta.

Pauk je i na svom Facebook profilu otkrio da će sudjelovati u emisiji "Večera za 5". 

- Suosjećam sa svima vama koji ste zadnjih par dana morali trpjeti maskenbal degeneričnosti na TV-u. Idućeg tjedna možete pogledati nas normalne ljude u prirodnom okruženju u RTL-ovoj Večeri za 5 - napisao je Pauk.

image

Martin Mladen Pauk sudjelovat će u emisiji "Večera za 5"

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 04:27