StoryEditorOCM
SplitEVO POSLA

Splitska gradska ustanova traži sedam radnika različitih profila i to na neodređeno vrijeme. Još se stignete prijaviti

Piše A. P.
21. svibnja 2024. - 12:47

Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba sa invaliditetom DES traži sedam zaposlenika. 

Raspisan je natječaj za mjesto računalski slagar/slagarica - dizajner I. grupe. Ugovor je na neodređeno, a radi se puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni. Što se razine obrazovanja tiče, potrebna je VSS ili VŠS grafičkog smjera. Jedan od uvjeta je i jedna godina radnog iskustva. 

U opisu poslova je navedeno da osoba koja se zaposli izrađuje grafičku pripremu svih vrsta tiskanica, tabela, matematičkih slogova, knjiga, časopisa i sl.; izrađuje grafičku pripremu prema definiranom predlošku ili daje nova dizajnerska rješenja; obavlja korekciju, kao i razradu grafičkih rješenja; obavlja unos i prijelom teksta, skeniranje i obradu slika, grafičko oblikovanje i dizajn, korekciju, pregled, montažu i prijenos istih na medije ovisno o tehnici i načinu tiska (digitalni medij, film, paus, ploča, klišej, direktni digitalni tisak); izrađuje pripremu (predloške, ploče i sl.) za tiskane medije i digitalni tisak; izrađuje pripremu predložaka za objavu u digitalnim medijima (CD, stick, mail, Web stranice, portali, dnevnici, blogovi, Facebook i sl.) te obavlja i druge poslove iz svog djelokruga rada po nalogu voditelja pripreme za tisak.

Potrebna su im i dva radnika na mjestu vozač/vozačica - dostavljač B kategorije. Ugovor je na neodređeno vrijeme. Radi se puno radno vrijeme, a smjena je prijepodne. U uvjetima je navedena srednja škola, vozački ispit B kategorije i jedna godina radnog iskustva. U opis posla spada upravljanje dostavnim vozilima B kategorije Ustanove u svrhu dostave robe, obavljanje transportnih poslova i razmještanje materijala, prijevoz radnika Ustanova vozilima Ustanove u mjesnom i međumjesnom prometu po posebnom nalogu ravnatelja Ustanove, briga o čistoći ispravnosti vozila Ustanove kojim upravlja i o eventualnim kvarovima odmah obavještava voditelja radne jedinice te obavljanje i drugih poslova iz svog djelokruga rada po nalogu voditelja radne jedinice. 

Traže i jednog vozača/vozačicu - dostavljača na neodređeno vrijeme. Potrebna je srednja stručna sprema, vozački ispit B i C kategorije, ispit za viličara i dvije godine radnog iskustva.

U opis poslova spada upravljanje teretnim i dostavnim vozilima Ustanove u svrhu dostave robe, obavljanje transportne poslove  i razmještanje materijala  materijalom, prijevoz radnika Ustanove vozilima Ustanove u mjesnom i međumjesnom prometu po posebnom nalogu ravnatelja Ustanove, briga o čistoći ispravnosti vozila Ustanove kojima upravlja i o eventualnim kvarovima odmah obavještava voditelja radne jedinice te obavljanje i drugih poslova iz svog djelokruga rada po nalogu voditelja radne jedinice.

DES traži i tri radnika na mjestu pralje na neodređeno vrijeme. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. 

Budućim zaposlenicima na ovom mjestu u opis poslova spada: preuzimanje nečistog rublja i izdavanje čistog rublja, selekcija rublja prema potrebama tehnološkog procesa, pakiranje i priprema rublja čistog za otpremu, rad na strojevima za pranje i glačanje te obavljanje svih drugih poslova po nalogu glavne pralje. 

Natječaji vrijede do 30. svibnja, a detalje natječaja možete pronaći na linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 17:34