StoryEditorOCM
Splitobrazovanje je moć

S Jantarom do bolje konkurentnosti na tržištu rada: krenite u svijet bez jezičnih granica i ostvarite poslovne ciljeve

Piše Sara Šarić/sponzorirani sadržaj
1. veljače 2024. - 09:00

Cjeloživotno obrazovanje je moć, a uz Jantar ostvarenje poslovnih ciljeva nikad nije bilo bliže i dostupnije

Želite upisati fakultet ili pronaći posao u inozemstvu? Povećati vlastitu konkurentnost i osigurati si priliku za uspješnost? U današnje vrijeme usavršavanje i učenje traju cijeli život, a znatiželja i želja za usvajanjem novih vještina donose više mogućnosti prilikom odabira radnog mjesta.

Dugogodišnje iskustvo

Nekoć mala škola, Jantar danas iza sebe ima trideset i dvije godine uspješnog poslovanja, i to ne samo u Splitu i Zadru, već od nedavno i izvan Hrvatske, zahvaljujući online tečajevima. Želja za napretkom, stručnost i motiviranost našeg tima, te potreba za novim znanjima, već nekoliko godina školi Jantar omogućuju stalan rast i razvoj.

image
JANTAR, Škola stranih jezika

Brojna postignuća

Našu školu stranih jezika je dosad pohađalo nekoliko desetaka tisuća zadovoljnih polaznika, a kvalitetu našeg rada je 2021. godine prepoznao i University of Cambridge, pa smo postali jedini ispitni centar za Cambridge ispite u Hrvatskoj. Samo prošle školske godine je preko tisuću ljudi kod nas polagalo taj ispit engleskog jezika, koji je brojnim kandidatima osigurao mjesto na fakultetima u inozemstvu i lakše pronalaženje željenog posla.

Znatiželja i predan rad su nas 2019. godine doveli i do pisanja Erasmus projekata, tako da škola već nekoliko godina sudjeluje u osmišljavanju i primjeni alata i tehnoloških inovacija u području obrazovanja. Upravo su neki od naših projekata odabrani kao primjeri dobre prakse, a našli su se i među finalistima na svjetskim natjecanjima za najbolje inovacije u učenju stranih jezika.

image
JANTAR, Škola stranih jezika

Zašto odabrati Jantar?

Stalne edukacije i provođenje projekata su poboljšali naš rad u nastavi, ali i razvili vještine zbog kojih danas možemo ponuditi tečajeve o nekim od najtraženijih zanimanja, kao što su upravljanje projektima, internetski marketing i brendiranje, financijski menadžment te razvoj softvera (posebno web aplikacija).

Ukoliko želite saznati nešto novo ili usavršiti svoja znanja u ovome području, iskoristite vaučere za obrazovanje koji polaznicima (i zaposlenima i nezaposlenima) omogućuju potpuno besplatnu edukaciju. Sve naše tečajeve možete pronaći na stranici jantar-edu.eu, odobreni su od strane MZOSa te ulaze u radnu knjižicu (baš kao i naši jezični tečajevi).

Prijavite se

Ne čekajte jer novi semestar počinje već u veljači. Osigurajte svoje mjesto u Jantaru, te krenite u svijet bez jezičnih granica!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 14:07