StoryEditorOCM
Splitoproštajna zabava

Poznata splitska pedijatrica odlazi u mirovinu! Pred ordinacijom se feštalo, pale i suze: ‘Nisam mogla otići tek tako‘

Piše M. Dr.
20. svibnja 2024. - 21:57

Poznata splitska pedijatrica Ada Kirn odlazi u zasluženu mirovinu. Godinama se ova pedijatrica skrbila za zdravlje stotine splitskih mališana i svima je njezin odlazak pomalo bio i šok.

Ipak, njezin odlazak nije prošao tek tako. Pred ordinacijom se itekako slavilo.

Okupili su se maleni pacijenti i njihovi roditelji kako bi se oprostili od svoje omiljene liječnice, i to uz pjesmu, tortu i kolače, prigodne poklone i bukete cvijeća.

image
Privatna snimka

- Na ovaj sam način htjela zahvaliti svim roditeljima što su mi ukazali povjerenje za ono što je njima najbitnije i najvrjednije, a to su dječica - pojašnjava nam dr. Kirn.

Nije mogla, veli ona, otići tek tako.

image
Privatna snimka

Za glazbeni dio proslave bila je zadužena klapa Cambi i Hari Rončević.

Na oproštajnoj zabavi bilo je jako emotivno, pala je i pokoja suzica.

image
Privatna snimka

Nema brige ni za malene pacijente nakon odlaska dr. Kirn, jer na njeno mjesto stiže nova pedijatrica i tome se, kaže nam Ada, izuzetno veseli.

- Djeci se ništa ne mijenja, roditeljima se ništa ne mijenja jer nova doktorica stiže u ambulantu. Sućidarska djeca odnosno maleni pacijenti  i dalje će imati pravovremenu i adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

- Svemu dođe kraj. Godinama sam ovo radila, stalo mi je do djece, voljela sam to raditi, bilo mi je zadovoljstvo i gušt - zaključuje na kraju dr. Kirn.

image
Privatna snimka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. srpanj 2024 02:11