StoryEditorOCM
Splitza one koji nemaju

Ovo vraća vjeru u ljude, mama iz Splita iznenadila i razgalila svojom objavom: Kako plemenito ženo! Blagoslovljena bila

Piše SPLIT SD
29. studenog 2023. - 20:14

Oglas kojeg je jedna mama sa šireg područja Splita objavila na grupi ‘Potrebno mi je - Poklanjam (Split i okolica)‘ vraća vjeru u ljude.

Ova mama dvomjesečne bebice objavila je neobičan oglas na Facebooku u kojem stoji da daruje majčino mlijeko.

Ne sjećamo se da smo nekad negdje na društvenim mrežaama zadnjih godina vidjeli išta slično. Ovaj potez svakako je za svaku pohvalu!

Njemu objavu prenosimo u cijelosti.

- Imam dosta vrećica svog izdojenog mlijeka od prošlog mjeseca. Mlijeko je u dubokom zamrzivaču sa datumom i vremenom zamrzavanja.

Ako ima neka mama koja bi tila svom ditetu dat, a ne može, ja rado poklanjam jer zaista Bogu hvala imam i viška. Meni samo stvara nered u zamrzivaču, a žao mi bacit jer vrijedi 6 miseci od zamrzavanja. Majčino mlijeko koje je zamrznuto je i dalje bolje od adaptiranog pogotovo ako je dijete sklono razboljevanju, prehladama itd.

Vrećica koja se otopi mora se popiti u roku od 24h. Otopi se u roku od par minuta u toploj vodi. Ako netko želi ili više vas, raspodijelit ću po par vrećica svakome. Ostavite komentar i ja vam se javim porukom u inbox - napisala je, te oduševila sve.

Evo i komentara.

- Koji plemeniti oglas, ženo blagoslovljena bila Vi i Vaše potomstvo. Tako se činilo u prošlosti. Kad san rođena, moja mati je imala obilje mlika za dojit pa je dojila dvoje druge dice čije matere nisu imale dovoljno za dojit-

-Bravo-

Ako se nitko ne javi, probajte donirat u bolnicu. Čini mi se, jedno vrime da su primali takve donacije, al nisam sigurna oće li primiti,ako niste u bolnici. Svako dobro želim-

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 02:50