StoryEditorOCM
Splitfina tarifa

Nizozemac sjeo u taksi s dva sumnjiva tipa. Bacili ga do apartmana na periferiji Splita, snimio je kako su ga oderali

Piše n.c.
21. kolovoza 2023. - 13:34

Da splitski taksisti vole (pre)dobro naplatiti svoje usluge, svi već znaju.

Ipak, njihova poduzetnička inovativnost se razvija iz dana u dan, pa je sve to skupa ponekad i pomalo teško pratiti.

Najnovija priča o njihovim poslovnim uspjesima dolazi od danas, 21. kolovoza. Naime, u ranim jutarnjim satima, oko 2:30 sati, je Nizozemac Daan Visscher izašao iz noćnog kluba Vanilla i tražio prijevoz do smještaja. 

Prišao mu je crni kombi marke Mercedes iz kojeg mu je vozač ponudio svoje usluge transporta. Nakon što je Nizozemac prihvatio, u vozilo je, na suvozačevo mjesto, zasjeo još jedan mlađi muškarac tamne kovrčave kose.  

Visscher je napravio i kratku snimku aktera sa stražnjeg sjedišta.

Nakon što se prevezli Visschera do željene točke na Kili, izdali su mu račun na iznos od - 289 eura! Riječ je o vožnji od šest i pol kilometara.

- Gost mi je doživio grubo i neugodno iskustvo. Ovo mu je prva noć u Splitu i otišao je u klub Vanilla. Iza izlaska, sjeo je u taksi vozilo s ćelavim vozačem. No, onda im priključio i taksistov prijatelj, s ciljem da mu mogu naplatiti voznju koliko žele, pa čak i zaprijetiti. Prestrašen od strane njih dvojice, platio je karticom i napustio vozilo - javlja nam vlasnik apartmana u kojem je Nizozemac odsjeo. 

Splićanin je saznao i tko su vozači, ali ne planira izlaziti s identitetima u javnost, pošto ne želi probleme. Također, inzistira na anonimnosti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 04:42