StoryEditorOCM
Splitajme nama

Nezapamćene gužve na izlazu iz Splita prema Solinu; u krkljancu zapela i 4 ‘Prometova‘ autobusa: ‘Drže nas budalama...‘

Piše Split SD
10. svibnja 2024. - 17:10

Nezapamćen prometni kolaps danas vlada u Splitu i u Solinu, ogromne su gužve kolone su na izlazu i ulazu u grad sve do nebodera Westgatea, ali i na svim frekventnijim prometnicama u gradu.

- Četiri autobusa 37 zaglavila u Dujmovači, "Promet" je bio prisiljen jednu poslati preko Smokovika‘, javili su čitatelji Dalmatinskom portalu.

A nama se na redakcijski mail obratio jedan ogorčeni čitatelj koji je dodatno prisnažio navedeno.

- Molim da napišete kolike su gužve na izlazu iz Grada (Domovinskog rata) i na brzoj cesti Solin-Klis. A na toj brzoj cesti prošlu subotu, znači dan sunčan, izmišljen, na gradilištu radi kojega se i stvara gužva, nema žive duše.

image
Ante Čizmić/Ilustracija/Cropix

Znači, u vremenu kada bi utjecaj na promet bio najmanji, odnosno ne bi se stvarale gužve, na gradilištu nula ljudi. A Širinu da i ne spominjem, Širina je raskrižje po mjeri prometa od prije 50 godina, kao i raskrižje na Bilankuši.

Jasno je da nas gospoda iz Hrvatskih cesta drže za budale već duže vremena i da ih zaboli neka stvar za lokalno stanovništvo, e kad počne sezona, i to počne smetati ovima koji dolaze na more, e onda ćemo radove obustavit. A onda u 9. ili 10. misecu opet iste muke. Naravno, kad ovi dođoši odu s mora - naveo je iznervirani čitatelj. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 16:05