Ekipa iz Udruge "Baby Beef" doslovce je zapalila Sajam GAST! Osnovana je davne 2000. godine, a specijalnost joj je prvoklasna hrvatska junetina uzgojena na farmama u kontinentalnom dijelu zemlje. Hrvati itekako vole dobro i kvalitetno meso, pa nije za začuditi se što se ispred štanda Udruge Baby Beef, koji se nalazi u sklopu izložbenog prostora najjačih dalmatinskih tvrtki "Tommyja", "Bobisa" i "Petasona", red nije smanjivao, već samo nagomilavao.
U otvorenoj kuhinji, pred očima "gladnih" posjetitelja, profesionalni kuhar Mišel Doskočil, ujedno i profesor gastronomije, spremao je mesne specijalitete. Razne vrste odrezaka, ribeye, dry aged, T-bone, ćevape... Praktički, meso izvorno od hrvatskih polja putuje do vaših stolova!
A u čemu se krije tajna "Baby Beef" mesa upitali smo ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....