StoryEditorOCM
Splitsajam gastronomije

Na Sajam GAST s hrvatskih polja stigla je prvoklasna "Baby Beef" junetina! Naišli smo i na "gluten free" pivo

Piše Antea Burazin/Sponzorirani sadržaj
10. ožujka 2023. - 16:21

Ekipa iz Udruge "Baby Beef" doslovce je zapalila Sajam GAST! Osnovana je davne 2000. godine, a specijalnost joj je prvoklasna hrvatska junetina uzgojena na farmama u kontinentalnom dijelu zemlje. Hrvati itekako vole dobro i kvalitetno meso, pa nije za začuditi se što se ispred štanda Udruge Baby Beef, koji se nalazi u sklopu izložbenog prostora najjačih dalmatinskih tvrtki "Tommyja", "Bobisa" i "Petasona", red nije smanjivao, već samo nagomilavao.

U otvorenoj kuhinji, pred očima "gladnih" posjetitelja, profesionalni kuhar Mišel Doskočil, ujedno i profesor gastronomije, spremao je mesne specijalitete. Razne vrste odrezaka, ribeye, dry aged, T-bone, ćevape... Praktički, meso izvorno od hrvatskih polja putuje do vaših stolova!

A u čemu se krije tajna "Baby Beef" mesa upitali smo ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 11:04