StoryEditorOCM
Biznisgrabež bez granica

Neki dalmatinski ugostitelji u sezoni zarade i do 400 tisuća eura, a ‘kapitalcima‘ dnevni promet iznosi čak i do 200 tisuća kuna!

3. kolovoza 2020. - 18:09

Tjestenina bolonjeze 80 kuna, dupli tost 58, doručak 140, pizza 80, mesna plata za dvije osobe 480 kuna, ručak za dvoje odraslih i dvoje djece, s malo ćevapa, svinjskog mesa, pljeskavicom, piletinom sa žara, uz pivo, vodu i dva soka - 600 kuna, nescafe nedaleko od rive 17 kuna, pola litre piva 40 kuna…

Nema što, u centru Splita od prije desetak dana počeo je divljati lov na gladne i žedne turiste. Cijene nisu dizali zadarski, dubrovački i šibenski ugostitelji, ali zato jesu kolege iz splitskog središta, koji su preko noći povisili cifre za 10 do 20 i više posto.

Nanjušili su mogućnost zarade u nikad kraćoj sezoni, koja im je ozbiljno poremetila lanjske fantastične bilance. One u kojima se promet u pet mjeseci nekima mjerio u milijunima kuna.

Auti i putovanja

Odlično skrive...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 17:51