StoryEditor
SplitNEMIRNA NOĆ

Lažna uzbuna ili prava pucnjava u Splitu? Policija kasno navečer zaprimila dojavu o rafalu na ulici

23. ožujka 2020. - 23:36

Oko 22,55 stanare zgrada u blizini naše redakcije uznemirilo je, kako su kazali, nekoliko pucnjeva koje su čuli na ulici te su odmah zvali policiju, ali i Slobodnu Dalmaciju.

- Bilo je to pet ili šest hitaca, siguran sam da sam ih čuo i da se radilo o pucnjevima jer su bili u pravilnim razmacima - javio nam je mladić iz Tršćanske ulice uz napomenu kako nije jedini koji je to čuo jer je vidio susjede kako kao i on gledaju s prozora.

Niti par minuta kasnije na Facebooku je objavljeno:

- Je li itko čuo nekakve pucnjeve? S Kmana se čulo, 10-ak pucnjeva, ne znam o čemu se radi. Ne želim dizati paniku, ali ovo nije nikakva petarda bila...

Od Antonele Lolić, glasnogovornice splitske policije saznali smo kako je i njima, osim nas, još jedna osoba dojavila za navodnu pucnjavu te je na teren upućena patrola.

- Za sada nisu vidjeli nikog ozlijeđenog, ali i dalje će nastaviti patrolirati tim područjem - kazala nam je u 23.09 sati.

Policajci su, prema izjavama stanara, doslovno za par minuta bili u tom kvartu i službenim vozilom krstarili Ulicom Slobode i susjednim ulicama.

 

item - id = 1011297
related id = 0 -> 1127867
related id = 1 -> 1127854
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2021 07:06