StoryEditorOCM
Splitpažnja, pažnja

Kreću radovi na više lokacija u Splitu. Iz ‘Vodovoda‘ mole za strpljenje, uvest će se privremena regulacija prometa

Piše SPLIT SD
17. svibnja 2024. - 07:26

U sklopu radova na projektu aglomeracije započinje se s aktivnostima čišćenja i CCTV snimanja, što znači da će od petka, 17. svibnja, na više lokacija u Splitu biti uvedena privremena regulacija prometa, javljaju iz ‘Vodovoda i kanalizacije‘ (ViK).

U periodu od 17. do 23. svibnja na više lokacija u gradu odvijat će se čišćenje i CCTV snimanje pa će na snazi biti privremena regulacija prometa.

U petak će se čišćenje i CCTV snimanje odvijati u Teslinoj ulici u dužini od 247,95 metara, u ponedjeljak u Matoševoj ulici u duljini od 469,70 metara, u utorak u ulici Mandalinski put u duljini od 353,25 metara, u srijedu u ulici Nazorov prilaz u duljini od 297,31 metara te u četvrtak u ulici Marjanski put u dužini od 257,95 metara.

Sve lokacije detaljnije su navedene u priloženim kartama, a stanari navedenih ulica pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova i vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Iz ViK-a mole za razumijevanje tijekom izvođenja radova.

Radovi se obavljaju u sklopu „Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“ te Ugovora P3 - „Optimalizacija spoja sustava odvodnje sjevernog sliva s rekonstrukcijom i dogradnjom sustava vodoopskrbe i odvodnje Grada Splita“.

image

Teslina ulica

image

Teslina ulica 2

image

Matoševa ulica

image

Matoševa ulica 2

image

Matoševa ulica 3

image

Mandalinski put

image

Mandalinski put 2

image

Nazorov prilaz 2

image

Marjanski put 3

image

Marjanski put

image

Marjanski put 2

image

Nazorov prilaz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 04:42