StoryEditorOCM
Splitkolektivni godišnji?

Gdje su nestali poštari? Splićani se masovne žale da im ne dolaze pošiljke, Hrvatsku poštu je nemoguće dobiti

Piše Split SD
29. lipnja 2023. - 19:00

Tijekom dana u redakciju nam se javilo nekoliko čitatelja s područja Splita koji su danas trebali dobiti paket putem Hrvatske pošte, no u trenutku objave ovog teksta, još nisu stigli u njihove ruke.

Da stvar bude gora, nemoguće je stupiti u kontakt s djelatnicima HP-a jer se na broj 072 303304 nitko ne javlja. Možete čekati na liniji 30 minuta koliko smo imali strpljenja, a sve što ćete dobiti jest da će vam se svakih nekoliko sekundi javiti unaprijed snimljena poruka: Svi agenti su trenutno zauzeti, pričekajte do javljanja prvog slobodnog agenta.

Napomenimo i to da se cijena prema ovom broju naplaćuje po cijeni koju vaš operater ima prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj.

- Još jučer iz Pošte su mi poslali poruku da mi tijekom današnjeg dana treba stići pošiljka koju mi je pošiljatelj poslao putem usluge HP-a Paket 24 što znači da treba stići u roku 24 sata.

Nekoliko sam puta provjerovao broj paketa na stranici Hrvatske pošte za praćenje, ali tamo nisam dobio nikakve nove informacije osim da je paket jučer poslan iz Zagreba. Zbog primanja ovog paketa koji je vrijedan više od tisuću eura danas nisam išao na posao kako bih ga mogao preuzeti doma - ogorčeno će jedan čitatelj (podaci poznati redakciji).

Dodaje i kako je zvao Poštu na gore navedeni broj telefona, no uspio ih je dobiti tek nakon sat vremena. Rečeno mu je da mu paket danas neće biti isporučen, iako je trebao, zbog većeg opsega posla.

Upit o svemu smo poslali i Hrvatskoj Pošti, a odgovor do zaključenja pisanja ovog teksta nismo dobili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:09