StoryEditorOCM
Zagorapridružite se

U Imotskom se održavaju ‘Obrtnički dani‘, a ovog vikenda se očekuje vrhunac zabave. Pogledajte što očekuje posjetitelje

Piše SPLIT SD
9. kolovoza 2024. - 19:28

Imotski je ovog tjedna centar Hrvatske po broju kulturno-umjetničkih događaja, a vrhunac zabave očekuje se ovog vikenda u sklopu manifestacije ‘Obrtnički dani u Imotskom‘. Riječ je o tradicionalnom događaju u organizaciji Udruženja obrtnika Imotske krajine koji okuplja obrtnike iz cijele Hrvatske, a čiji je središnji gastronomski dio predviđen u subotu 10. kolovoza na Šetalištu Stjepana Radića.

- Bez lažne skromnosti mogu kazati da su ‘Obrtnički dani u Imotskom‘ postali prestižna manifestacija na kojoj iz godine u godinu želi prisustvovati sve više obrtnika iz cijele Hrvatske. Imamo preko 350 prijavljenih sudionika koji će za Imoćane i sve naše goste pripremati gastronomske specijalitete iz svih hrvatskih krajeva. Podjela hrane započinje u 21 sat, a novost su kuponi koji će se moći kupiti po simboličnoj cijeni kako bi izbjegli gužve na štandovima, a prihod usmjerili u humanitarne svrhe - kazao je predsjednik Udruženja obrtnika Hrvoje Biošić.

Obrtnički dani u Imotskom organizirani su uz potporu Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, Grada Imotskog, TZ Imota, Pučkog otvorenog učilišta Imotski i ostalih partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 17:15