StoryEditorOCM
Zagoratužan kraj

Tragičan ishod potrage za Amerikankom koja je prije tri tjedna nestala u okolici Splita; HGSS-ovci je pronašli - mrtvu

Piše Split SD
10. listopada 2024. - 15:32

Splitski HGSS objavio je na svojim stranicama tužnu vijest - danas oko podne okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je pronađena - mrtva.

- Uz pomoć potražnih K9 timova, ovog četvrtka oko podne okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa, točnije Kočinjem brdu. Nažalost, osoba je pronađena mrtva.

Podsjećamo, još 19. rujna zaprimljena je informacija o nestanku Nadie Aleotti Young, rođene 1974. godine, kada je HGSS izašao na teren.

Splitska policija od jučer traga za ovom ženom (50) koja je ostavila vozilo na području Klisa. U akciji je i HGSS

image
HGSS Split

Tijekom proteklog vremena pretražen je velik teritorij između Klisa i Konjskog, uz veliki angažman brojnih članova Stanice Split, vanjskih suradnika ispostava, K9 timova, pilota bespilotnih letjelica, kao i pripadnika MUP-a te vatrogasaca.

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani uz nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intezivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području, šireći područje potrage.

image
HGSS Split

Na terenu su protekla dva dana bili potražni timovi iz Splita, Zadra, Makarske i Orebića čija je pretraga okončala ovu iznimno zahtjevnu višetjednu potragu. Nakon pronalaska tijela djelatnici MUP-a obavili su očevid. Obitelji preminule izražavamo sućut - naveli su HGSS-ovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 15:34