StoryEditorOCM
ZagoraPOMOĆ RODITELJIMA

Općina Dicmo značajno povećala iznos sufinanciranja za boravak najmlađih u dječjem vrtiću, evo koliko će sada izdvajati

Piše Županija SD
11. rujna 2024. - 17:37

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Dicma, usvojena je Odluka o izmjeni Odluke o sufinanciranju troškova boravka djece s područja Općine Dicmo u jaslicama.

Svjesni izazova koje inflacija donosi, i u nastojanju da se olakša roditeljima, povećan je iznos sufinanciranja sa 79,63 eura na 300 eura.

Ova odluka donesena je s ciljem dodatne podrške roditeljima u osiguravanju kvalitetne brige za njihovu djecu. Općina Dicmo nastavlja ulagati u budućnost djece i kvalitetu života svih mještana, poručili su iz Općine Dicmo.

image

Petar Maretić, načelnik Općine Dicmo

 

Joško Šupić/Cropix

Na istoj sjednici su također donesene Izmjene Programa građenja komunalne infrastrukture Općine Dicmo za 2024. godinu,  Izmjene Programa održavanja komunalne infrastrukture Općine Dicmo za 2024. godinu, Odluka o prodaji građevinskog zemljišta u radnoj zoni "Dicmo", Odluka o osnivanju i imenovanju članova Povjerenstva za provedbu postupka javnog natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u radnoj zoni "Dicmo" te Odluka o određivanju osnovice i koeficijenata za obračun plaće te drugih prava općinskog načelnika Općine Dicmo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 05:29