StoryEditorOCM
ZagoraCISTA VELIKA

Malonogometna ekipa ‘Torcida Otok Bz planina‘ pobjednik je tradicionalnog 30. Čigrina turnira, evo i ostalih slavljenika

Piše Snježana Šetka
31. srpnja 2024. - 21:11
Malonogometna ekipa Torcida Otok osvojila je jubilarni 30. Čigrin turnir u Cisti VelikojKuŠu Cista Velika

Malonogometna ekipa "Torcida Otok Bz planina" pobjednik je 30. nogometnog memorijala "Mate Vučak Čigra" što se tijekom srpnja održavao u Cisti Velikoj. Oni su u finalu pobijedili ekipu "Red baron beer &Whiskey bar" i tako su uz pobjednički pehar osvojili i 7000 eura novčane nagrade, dok je viceprvacima pripalo 3000 eura.

Najbolji igrač turnira bio je Petar Bašić Šiško, najbolji strijelac Ivan Mastelić, dok je za najboljeg vratara proglašen Ivan Jelić.

Uz glavni turnir, odigrana su još tri, pa je Kup sela osvojila malonogometna ekipa "Blato n/C" koja je u finalu bila bolja od ekipe "Šestanovca". U kategoriji veterana, najbolja je bila ekipa "FF Super Pajo" koja je u finalu pobijedila ekipu "Grlić". Kup djece osvojila je ekipa "Baterije" koja je pobijedila ekipu "Dobranja".

Cijela svečanost jubilarnog 30. malonogometnog memorijala završena je uručenjem nagrada pobjednicima i koncertom Prljavog kazališta, te Matka i Brane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 19:23