StoryEditorOCM
Zagorasam u kući

Kakvi amateri; dvojac kod Imotskog provalio u obiteljsku kuću, policija ih pronašla kako se skrivaju ispod kreveta...

Piše Županija SD
7. listopada 2024. - 11:29

Ove subote Postaja granične policije Imotski zaprimila je informaciju da je u mjestu Podbablje u tijeku provala u obiteljsku kuću u kojoj nitko ne živi. Policijski službenici odmah su se zaputili na adresu i u kući su našli dvojicu muškaraca koji su se sakrivali ispod kreveta. Svi predmeti koje su pokušali ukrasti vraćeni su vlasnicima.

- U subotu, 5. listopada 2024. godine Postaja granične policije Imotski zaprimili su informaciju da je u mjestu Podbablje u tijeku provala u obiteljsku kuću u kojoj trenutačno nitko ne živi. Policijski službenici su odmah upućeni na adresu događaja, ušli su u kuću i u njoj pronašli dvojicu muškaraca koji su se sakrili u kući ispod kreveta. Predmeti koje su pokušali otuđiti su pronađeni kod njih i vraćeni vlasnicima - poručuju iz policije.

Nakon što su uhvaćeni u kući, muškarci su dovedeni u službene prostorije te je nad njima provedeno kriminalistički istraživanje, a na mjestu događaja obavljen je očevid.

- Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 39-godišnjak i 40-godišnjak ostvarili obilježja kaznenog djela Teška krađa i nakon istraživanja uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku - dodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 12:05