StoryEditorOCM
ZagoraFEŠTA ZA MALU GOSPU

Čudo u Gradcu: Veterani ŠRD Čikola potukli hajdukovce; na tomboli podijeljeni i dresovi hrvatskih reprezentativaca

Piše M. G.
8. rujna 2024. - 20:08

Feštalo se za Malu Gospu i u Općini Ružić u Šibensko-kninskoj županiji gdje je uoči blagdana održano svečano polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, te održan bogat sportski i kulturno zabavni program na malonogometnom igralištu Područne škole Gradac i trgu ispred zgrade Općine Ružić.

image

Igrači su ostavili srce na terenu

Luka Jelavić

U završnici malonogometnog turnira "Gradac 2024“, u organizaciji Športskog rekreacijskog društva "Čikola“, u utakmici za treće mjesto slavila je ekipa "JM i prijatelji“ protiv tima MNK "Rupe“, a odigrana je i revijalna utakmica veterana ŠRD Čikola i HNK Hajduk Split kao i finalna utakmica između ekipa Jako sport i ŠRD Čikola.

Stigli Šurjak i Buljan

Veterani "Čikole“ potukli su hajdukovce s rezultatom 4:0, a u veteranskoj ekipi "bilih“ igrali su, između ostalih, Ivica Šurjak, Nikica Cukrov, Ivan Buljan, Ivan Katalinić, Drago Ćelić… Domaćini su jednu utakmicu i izgubili od momčadi Jako sporta, koja ih je pobijedila s 2:0. 

image

Ekipa Športskog rekreacijskog društva ‘Čikola‘

Luka Jelavić
image

Veterani Hajduka nisu mogli protiv veterana ‘Čikole‘

Luka Jelavić

U sklopu zabavnog programa organizirana je prigodna tombola u kojoj su podijeljeni dresovi reprezentativca Martina Erlića i hajdukovca Ivana Rakitića. Nakon završetka utakmica i dodjele nagrada okupljeno mnoštvo zabavljao je tamburaški bend Evergreen. 

image

Dres Šime Erlića vrijedna je nagrada

Luka Jelavić
image

Dres Ivana Rakitića u rukama sretnog dobitnika

Luka Jelavić

Na trgu ispred zgrade Općine Ružić i Doma kulture Gradac, u organizaciji Etno udruge Petrovo Polje održana je i tradicionalna pučka fešta i smotra folklora pod nazivom "Pitaju me odaklen si mala, Petropoljka bila i ostala“.

image

Završnica jedne od akcija

Luka Jelavić
image

Nagrada nije manjkalo

Luka Jelavić
image

Jedna od turnirskih majica

Luka Jelavić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 09:37