StoryEditorOCM
Splitveliki rebranding

Vizualni identitet sveca zaštitnika Splitsko-dalmatinske županije među finalistima prestižnog festivala dizajna...

Piše SPLIT SD
26. kolovoza 2024. - 19:57

Vizualni identitet sv. Jeronima, zaštitnika Splitsko-dalmatinske županije, odabran je među finaliste ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka.

Prošlogodišnji veliki rebranding zaštitnika Splitsko-dalmatinske županije, u sklopu kojega je održana likovna kolonija, izložbe, pa čak i preimenovanje Zračne luke Split u Zračnu luku Sveti Jeronim, nije prošao nezapaženo, pa je tako i rad našeg dizajnera Žarka Tičinovića našao svoje mjesto među najboljima na najvećem hrvatskom festivalu dizajna – Zagreb Design Weeku 2024.

image
Žarko Tičinović

XI. Zagreb Design Week održat će se od 25. do 29. rujna 2024. u Jadran filmu. Ovogodišnja je tema "Breaking the Glass Ceiling", u prijevodu "Razbijanje staklenog stropa: Revolucija dizajna".

Država partner je Italija, čiji utjecaj na dizajn ne treba posebno isticati. Kultni filmski studiji u Dubravi ugostit će najveće hrvatsko događanje za dizajn. Novouređena lokacija za događanja sastoji se od kompleksa zgrada izgrađenih 50-ih godina.

image
Jakov Prkić/Cropix

U njima će se smjestiti izložba finalista ZGDW AWARD, izložba fakulteta i škola, market, instalacije… ZGDW 2024 ugostit će sedam međunarodnih izložbi iz Italije, Španjolske, SAD-a, Čilea i Meksika. Pozornica u parku mjesto je održavanja predavanja, projekcija i koncerata. Ulaz na sva događanja je slobodan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 14:11