StoryEditorOCM
SplitPALE I ŠAKE I UVREDE

VIDEO: Verbalni sukob u Ulici Domovinskog rata prerastao u tučnjavu i opću makljažu: ‘Polomit ću ga, majke mi mile!‘

Piše SPLIT SD
5. svibnja 2024. - 17:24

Kako prenosi Dalmacija Danas, u petak u ranijim poslijepodnevnim satima u Ulici Domovinskog rata došlo je do dosta ozbiljnog sukoba nasred ceste, a prema snimci koju su dobili od čitatelja, vidljivo je da je u obračunu sudjelovalo pet osoba.

- Pusti ga, vidiš da je kreten. Kretenušo jedna! - čuje se od gospođe iz jednog automobila, dok muškarac iz Audija dovikuje suvozačici:

- Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!

Nakon toga uslijedili su udarci i naguravanje u kojem su dvije osobe završile na podu, a ubrzo je na teren stigla i policija.

Prema policijskom izvješću, međusobno vrijeđanje započelo je tijekom vožnje zbog nesuglasica u prometu između osoba koje su se nalazile u dva vozila, nakon čega su izašli iz vozila i došlo je do sukoba.

Policijski službenici su osobe doveli u postaju, provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su četiri osobe ostvarile obilježje prekršaja iz čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba prekršaj iz čl.13 istog Zakona, radi čega će protiv svih biti podnesen optužni prijedlog.

Sudionici događaja nisu zadobili ozlijede, navodi Dalmacija Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 21:49