StoryEditorOCM
SplitVAN SVAKE PAMETI

VIDEO Je li ovo moguće?! Teretnjak ‘pokupio‘ automobil na ulazu u Split i nastavio voziti: ‘Ovo je pokušaj ubojstva!‘

Piše Frano Kiso
31. srpnja 2024. - 14:53

Svakodnevno smo svjedoci kaosa i košmara kakav vlada na našim prometnicama, no najčešće je riječ o bahatluku vozača, oduzimanju prednosti ili nepropisnom parkiranju. Međutim, ponekad se dogode situacije koje nisu niti malo banalne i mogu biti itekako kobne za sudionike u prometu.

Tako je na Facebook stranici ‘Prometne zgode i nezgode‘ osvanuo video snimljen s prednjom auto kamerom, a na njoj se vidi poprilično bizarna prometna nesreća. Mjesto radnje je kružni tok na međi između Splita i Solina, a glavni akter je vozač žutog teretnjaka koji je igrom slučaj ili okolnosti "pokupio" osobni automobil te ga nastavio gurati metrima dalje, prema smjeru Splita.

Ispod objave se nanizalo preko petsto komentara, od kojih su neki branili vozača kamiona pišući da ne trebaju suditi oni koji nikad nisu sjedili u kabini, a većina ipak bila osuđujućeg tona.

- Ovo je pokušaj ubojstva, treba mu doživotno oduzeti dozvolu, ovo je za zatvor, treba ga poslati na psihijatrijsko liječenje... - nižu se komentari ogorčenih pratitelja.

Kako bi dobili nešto više informacija o ovoj situaciji kontaktirali smo PU splitsko-dalmatinsku.

- Na rotoru Bilice, 26. srpnja oko 16 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobno i teretno vozilo.

U nesreći je došlo do materijalne štete, ali srećom nije bilo ozlijeđenih - naveli su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 04:04