StoryEditorOCM
SplitPOSLJEDNJI POZDRAV

U petak je sprovod tragično preminule splitske liječnice Vesne Pavlov. Ostavila je neutješnu obitelj, kolege i pacijente

Piše split sd
15. svibnja 2024. - 13:41

Sprovod omiljene liječnice Zavoda za neonatologiju KBC-a Split, prim. dr. sc. Vesne Pavlov (51), koja je u nedjelju preminula u zadarskoj bolnici održat će se u petak, 17. svibnja, u 11.45 sati na groblju Lovrinac. 

Mnogi se s njom opraštaju na društvenim mrežama, posebno su potresne objave roditelja njenih pacijenata s Neonatologije.

Podsjetimo, prometna nesreća zbog čijih je posljedica smrtno stradala dr. Vesna Pavlov dogodila se u srijedu 8. svibnja oko 16,45 sati na dionici državne ceste Babindub - Zemunik.

Prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada je 55-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom s prikolicom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Zemunika, naletio na osobno vozilo splitskih registarskih oznaka koje se kretalo ispred njega u istoj prometnoj traci. Od siline udara osobno vozilo se odbilo, nakon čega se zarotiralo i potom udarilo u zaštitnu ogradu, dok se teretno vozilo nastavilo kretati do udara u zaštitnu ogradu na lijevoj prometnoj traci.

Nesretnoj vozačici osobnog automobila liječnička pomoć je pružena u OB Zadar gdje su joj konstatirane teške ozljede opasne po život. Nažalost, četiri dana kasnije, u nedjelju, dr. Vesna Pavlov je podlegla ozljedama.

Vozač kamiona iz Splita odgovarat će kazneno za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 09:31