StoryEditorOCM
Splitjavni poziv

Tko će ove godine dobiti adventske kućice na splitskoj Rivi? Gradska tvrtka traži izlagače, ovo je zadnji rok za prijavu

Piše split sd
15. listopada 2024. - 16:06

Tvrtka "Žnjan" d.o.o. raspisala je javni poziv za dostavu ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji "Advent u Splitu 2024./2025." na tzv. ‘kućicama’, a koja će se održati od 29. studenog 2024. do 6. siječnja 2025. na splitskoj Rivi.

Izlaganje, prodaja i prezentacija podrazumijevaju božićne proizvode, knjige i multimediju, dizajniranje suvenire i poklone, autohtone proizvode, gastro ponudu, prezentaciju TZ-ova, županija, gradova i općina te obrtničkih komora. Na raspolaganju za zakup je ukupno 11 kućica, a svim zakupoprimcima zabranjena je upotreba i korištenje jednokratne plastike.

Na Rivi je tako planirano postavljanje osam kućica za trgovinu i tri "slatke kućice".

Objekti za trgovinu su veličine oko šest četvornih metara, a početna zakupnina iznosi 750 eura uvećana za iznos PDV-a, u koju je uključen priključak električne energije snage do 3 KWh. 

Objekti za jednostavno ugostiteljstvo, fritule, palačinke, uštipke i slično, veličine su oko devet četvornih metara. Početna zakupnina iznosi 5.000 eura uvećana za iznos PDV-a, u koju je uključen priključak električne energije snage do 5 KWh.

Radno vrijeme za obje vrste kućica je obavezno svakim danom od 9 do 21 sati, a po izboru do 24 sata. 

- Sve zainteresirane fizičke ili pravne osobe pisane ponude, s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima i traženom dokumentacijom, mogu dostaviti od utorka, 15. listopada do petka, 25. listopada 2024. godine do 14 sati na adresu "Žnjan" d.o.o., Split, Kralja Zvonimira 14, osobno ili poštom.

Otvaranje ponuda bit će javno u prostorijama zakupodavca "Žnjan" d.o.o., nakon proteka roka za dostavu ponuda. Ponude koje ne ispunjavaju tražene uvjete i nisu dostavljene u traženom obliku ili su dostavljene nakon propisanog roka neće se razmatrati.

Svaku ponudu ocjenit će Povjerenstvo prema kriterijima iz javnog poziva, a sve ponude pritom moraju ispunjavati propisane opće i posebne uvjete, a nakon toga, glavni kriterij odabira bit će najveći ponuđeni iznos zakupnine - kazali su iz tvrtke Žnjan. 

Zainteresirani ponuditelji mogu pročitati više informacija i preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude na stranici tvrtke Žnjan ili na stranici Turističke zajednice Grada Splita, a na istim će stranicama biti objavljena i odluka o izboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:57