StoryEditorOCM
SplitPUN RIJEČI HVALE

TikToker pobrojao razloge zašto je Split tako popularan; neki će vas iznenaditi: ‘Hodam noću po ulici s kamerom i...‘

Piše Frano Kiso
2. lipnja 2024. - 17:38

Kako se bliži vrhunac turističke sezone, tako u grad pod Marjanom pristiže sve veći broj gostiju, a čini se da lokalnom stanovništvu ponekad nije ni jasno zašto su strani gosti toliko zadivljeni ovim dijelom svijeta.

Jedan TikToker je odlučio dva mjeseca posvetiti putovanjima kroz balkanske zemlje i na red je došla Hrvatska. Kao iskusni putnik, pobrojao je četiri razloga zašto je Split sve popularniji i neki su potpuno neočekivani. Za početak je naglasio da je za neke lokacije poput Dubrovnika vrlo jednostavno objasniti popularnost, no za druge je potrebno zagrebati ispod površine.

Prvi razlog koji je naveo su prekrasne plaže i slapovi kojima je Split okružen, vrlo vjerojatno misleći na slapove rijeke Krke koji iz njegove perspektive i nisu predaleko. Potom naglašava sigurnost na našim ulicama u noćnim satima i činjenicu da je prema zračnoj luci usmjereno dosta povoljnih letova, a nije mu promaknulo ni da je grad jednostavno prekrasan za snimanje sadržaja za društvene mreže.

@basgoesofff Tourist destinations get popular for a reason and sometimes its not just the best places that get the most visitors. Split is amazing but why did it get so popular? #split #tourists #travel ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 19:31