StoryEditorOCM
Splitdr. josip krnić

Teško ozlijeđena sinjska djevojčica operirana je u KBC-u Split i na respiratoru je: Ne možemo još reći je li u opasnosti

Piše Split SD
16. prosinca 2023. - 18:56

Devetogodišnja djevojčica koja je teško ozlijeđena nakon što joj je danas zbog jakiih udara bure u Sinju kamen s kuće pao na glavu hitno je operirana u KBC-u Split.

- Zaprimljena je devetogodišnja pacijentica s teškom ozljedom glave koja zahtijeva liječenje u Zavodu za intenzivnu pedijatriju nakon hitne neurokirurške operacije. Opseg ozljede ćemo vidjeti u sljedećim danima pa ćemo tada moći reći više i o prognozi - kazao je novinarima dr. Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split

Navodi kako je djevojčica pretrpjela jako tešku ozljedu glave s prijelomom kosti te da je podvrgnuta opsežnom neurokirurškom zahvatu.

- U ovom trenutku nemoguće je govoriti je li u životnoj opasnosti ili nije jer je sedirana. Ostat će neko vrijeme na respiratoru, to je normalna procedura. Sami opseg ozljede vidjet će se tek s protekom vremena kada ćemo moći govoriti o mogućim komplikacijama - pojasnio je dr. Krnić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 05:07