StoryEditorOCM
Splitu ČETIRI SEKTORA

Sve mlade IT-jevce očekuje prava poslastica. Dumpovci organiziraju besplatan šestomjesečni program na splitskom FESB-u

Piše Split SD
11. listopada 2024. - 17:13

DUMP Udruga mladih programera iz Splita organizira deveti DUMP Internship - potpuno besplatan šestomjesečni program koji pokriva područja programiranja, dizajna, marketinga i multimedije.

Dumpovci su javnosti poznati po organizaciji najveće studentske IT konferencije DUMP Days. Svake godine organiziraju i besplatne edukativne događaje kao što su predavanja o osnovama programiranja, Photoshopu i oglašavanju u Meti.

image
Privatni Album/

Program Internshipa namijenjen je mladima između 16 i 24 godine bez obzira na razinu znanja – bilo da su potpuni početnici ili već imaju nekog iskustva. Program započinje u studenom, a održava se isključivo vikendima. Prijave su otvorene od 3. do 19. listopada, a nakon prijave slijedi intervju. Čitav program odvija se uživo na splitskom FESB-u. 

Četiri su područja u Internshipu: programiranje, dizajn, marketing i multimedija, a moguće se prijaviti na jedno ili više područja. Sudjelovanje na Internshipu potpuno je besplatno!

image
Privatni Album/

Tijekom DUMP Internshipa očekuju vas zanimljiva predavanja i radionice, a kroz cijeli program imat ćeš podršku iskusnih mentora i stručnjaka iz IT industrije. Uz rad, tu su i zabavna druženja kroz koja ćeš bolje upoznati cijelu ekipu. Također, imat ćete priliku vidjeti kako izgleda rad u IT tvrtkama, što će vam pružiti pravi dojam o svakodnevnim poslovnim izazovima.

Najveći dio učenja odvijat će se kroz samostalne praktične zadatke, a za svaki od njih dobit ćete detaljne povratne informacije od svojih mentora kako bi napredak bio konstantan. To je jedinstvena prilika za testiranje vlastitih vještina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 17:13