StoryEditorOCM
Split‘NEKA NE VRIJEĐA‘

Šuta probio na Ivoševićeve izjave o ‘nekom EURU‘: Ovaj put na Rivi dočekujemo zlato i to Bojan neće moći zabraniti!

Piše SPlit sd
12. lipnja 2024. - 10:09

Tomislav Šuta, šef splitskog HDZ-a obrušio se na Bojana Ivoševića, a vezano za javne prijenose utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Euru. Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

" Bojan Ivošević obrazlažući svoju zabranu da se na Rivi i Matejušci na televizorima prijenose utakmice hrvatske reprezentacije okreće pilu naopako i kaže da ako se ne gleda Hajduk da se neće gledati ni “neki EURO”.

Suluda i podcjenjivačka izjava prema najvećem svjetskom brendu naše države - a to je hrvatska nogometna reprezentacija. Za nas domaće kockice su svetinja, a na svakom kutku kugle zemaljske ono po čemu smo prepoznati. Više je reprezentacija napravila za hrvatski turizam, nego će Bojan u 100 života, a ako već on ne gaji osjećaje prema reprezentaciji molim ga da ne vrijeđa ogromnu većinu hrvatskog naroda kojoj je reprezentacija svetinja. Poslije dvije medalje sa svjetskih prvenstava ja sam uvjeren da ovaj put na Rivi dočekujemo europsko zlato i to Bojan neće moći zabraniti, ali ne na televizoru nego uživo!

P.S. Ne skrivaj se iza struke (konzervatorskih smjernica) jer je vaš model odnosa prema struci Kazališno vijeće HNK.

Podsjetimo, utakmice će se u Splitu moći gledati u Fan zoni na Zvončacu.

Ivoševićev noćni status: ‘Udruga Mi Hrvati će organizirat Fan zonu, u subotu možete gledati pohod Hrvatske na Euru...‘

image


Fan zona će biti na Zvončacu

Nikola Vilic/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:09