StoryEditorOCM
Splitveliki uspjeh

Sudeći po rezultatima učenika splitske Obrtne tehničke škole, neće nam nedostajati kvalitetnih meštara: budući kućni instalateri najbolji su u Hrvatskoj!

28. svibnja 2021. - 13:49
Učenici Obrtne tehničke škole koji su nagrađeni na državnom natjecanju: Duje Ibrišimović, Branko Šimičić, Boris Miliša, Vlade Šošić, Nikola Vukan i Filip PiplicaAnte Čizmić/Cropix

Ako je suditi po rezultatima učenika splitske Obrtne tehničke škole, straha za strukovna zanimanja nema, baš kao što nam neće nedostajati kvalitetnih majstora za sve one detalje koje treba srediti u kući ili kakvom drugom objektu.

Ovjenčani medaljama, iz Zagreba su se vratili učenici ove škole koji su sudjelovali na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – World Skills Croatia 2021, među više od 300 učenika koji su se natjecali u 43 discipline.

Budući kućni instalateri Nikola Vukan i Vlade Šošić, s mentorom Krstom Tarabarićem, osvojili su prvo mjesto u disciplini "kućne instalacije" i na taj način pokazali da su najspretniji i najvještiji u državi. Znači, izveli su kompletnu instalaciju jednog mini stana!

Učenik Boris Miliša, s mentorom Ivanom Zecom, os...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 18:15