StoryEditorOCM
SplitNOVA VODEĆA IMENA

Splitsko Sveučilište potvrdilo dva nova dekana, a znamo i kada stupaju na dužnost. Jedan fakultet promijenio ime

Piše SPLIT SD
24. svibnja 2024. - 16:46

Na danas održanoj sjednici Senat Sveučilišta u Splitu donio je odluke o potvrdi izbora čelnika prof. dr. sc. Bruna Ćorića za dekana Ekonomskog fakulteta u Splitu te izv. prof. dr. sc. Ivana Peronje za dekana Pomorskog fakulteta u Splitu. Obojici novoimenovanih dekana mandati počinju 1. listopada ove godine.

image

Priopćenje Senata Sveučilišta u Splitu

Nera Šimić/Cropix

Također, Senat je dao suglasnost za raspisivanje natječaja za upis studenata na doktorske studije: Povijest teologije i kršćanskih institucija i Kršćanstvo i suvremena kultura u akademskoj godini 2024./2025. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu.

Senat je donio odluku o promjeni naziva podružnice – Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za studije mora, u Sveučilište u Splitu, Fakultet znanosti o moru bez pravne osobnosti.

image

Ilustracija

Paun Paunović/Cropix

Senat je potvrdio izbor nastavnika prof. dr. sc. Sandra Nižetića (FESB) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor u trajnom izboru; izv. prof. dr. sc. Marijane Bartulović (Odjel za forenzične znanosti) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; i izv. prof. dr. sc. Marijane Erstić (Filozofski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 06:04