StoryEditorOCM
SplitŽVOC

Splitski vatrogasci imali su pune ruke posla: vrana uletjela u rodilište, a usred noći planulo u stanu na Pujankama

Piše Split SD
27. lipnja 2024. - 08:33

Splitski vatrogasci imali su jučer pune ruke posla. Prema informaciji Županijskog vatrogasnog operativnog centra od jučer u 6 sati do jutros u 6, vatrogasci su imali deset intervencija. 

Pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita prva intervencija bila je jučer u 8:19 sati. Riječ je bilo o tehničkoj intervenciji otvaranja vrata stana u Zoranićevoj, a na teren su izašla dva vozila s devet vatrogasaca. 

Nakon toga, u 10:37 sati bili su ispomoć sanitetu u transportu osobe do vozila saniteta u Lučićevoj. 

Samo desetak minuta kasnije, jedno vatrogasno vozilo s dva vatrogasca uputilo se u KBC Split na tehničku intervenciju skidanja prstena s ruke. 

U 11:55 sati put ih je odveo na Vranjički put na otvaranje vrata stana. Na intervenciji je bilo jedno vozilo sa šest vatrogasaca. 

U 14:23 imali su intervenciju u Ulici Ruđera Boškovića na Splitu 3. Spašavali su galeba iz međuprostora zgrade, a na teren je izašlo jedno vozilo sa šest vatrogasaca. 

U 17:15 sati imali se tehničku intervenciju ispomoći sanitetu u transportu osobe.

Samo šest minuta nakon ponoći, dva vatrogasna vozila s devet vatrogasca, pojurila su na Pujanke 77 gdje se zapalila posuda na štednjaku. 

Pripadnici DVD-a Split jučer su u 19:04 sati imali tehničku intervenciju otvaranja vrata stana u centru grada. 

Zanimljivu intervenciju imali su u 22 sata. Vozilo DVD-a s tri vatrogasca intervenirali su u rodilištu KBC Split gdje su hvatali vranu koja je uletjela u bolnicu. 

Noćas u 03:08 sati otvarali su vrata stana na Mažuranićevom šetalištu. Na intervenciji je bio DVD Split s jednim vozilom i tri vatrogasca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 08:34