StoryEditorOCM
SplitMLATE SE PARE

Splitski studenti u 5 dana mogu zaraditi trećinu minimalne hrvatske plaće! Pogledajte koji im se poslovi trenutno nude

Piše Mia Uzinić
5. srpnja 2024. - 17:19

Studenti imaju dobre prilike za zaradu! Mlade snage imaju jako dobre satnice koje idu i do 13,75 eura po satu! Prelistali smo oglase za posao objavljene na stranicama splitskog Studentskog centra i izdvojili neke primamljive poslovne prilike. Studenti koji su voljni zasukati rukave i pomoći Filozofskom fakultetu prenositi arhivu mogu zaraditi deset eura po satu! 

U opisu posla stoji premještanje knjižne građe unutar zgrade Fakulteta, a za posao se treba javiti do 8. srpnja. Navedeno je da se radi pet dana po šest sati dnevno, a kada se sve to zbroji i oduzme dobije se iznos od 300 eura! To je više od trećine minimalne mjesečne plaće u Hrvatskoj, za pet dana posla...

image
Nikola Vilić/Cropix

Skladištari za rad u jutarnjoj smjeni plaćeni su 7,5 eura uz djelomično plaćene troškove prijevoza. U opisu posla stoji izdavanje robe, održavanje urednog skladišta i iskrcavanje šlepera jednom tjedno. Za sedam eura po satu, studenti se mogu baviti i hortikulturom, odnosno skupljati pokošenu travu, uređivati grmove i nasade, skupljati otpatke s travnjaka i slično. Početak posla je uglavnom od 7 sati, ovisno o količini posla, vremenu i radnom kapacitetu osobe. U pojašnjenju stoji da student sam procjenjuje koliko može raditi i kada, ovisno o obvezama, a uz to uvijek postoji mogućnost bonusa ako je posao obavljen kvalitetno. 

A nevjerojatna satnica od 13,75 eura očekuje nastavnike koji su spremni poučavati prema Helen Doron metodi. Traže se studenti ili apsolventi anglistike ili hispanistike. 

image
Nikola Vilić/Cropix

– Provođenje nastave engleskog i španjolskog jezika prema Helen Doron metodi. U malim grupama od maksimalno osmero djece podučavat ćeš djecu i mlade engleski/španjolski jezik u opuštenoj atmosferi i sa svim potrebnim rekvizitima prema svjetski priznatoj metodi – stoji u opisu oglasa.

Razmatrat će se samo potpune prijave koje sadrže motivacijsko pismo na engleskom/španjolskom jeziku te životopis na hrvatskom ili engleskom/španjolskom jeziku. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka ili samo nekoliko dana tjedno u poslijepodnevnim satima po dogovoru. Ovaj i ostale oglase za posao možete pronaći ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 17:20