StoryEditorOCM
Splitpredsjednički izbori

Splitski HDZ-ovac: ‘Samodopadna narikača podržava čovjeka čije je verbalno nasilje osjetila na vlastitoj koži...‘

Piše SPLIT SD
22. listopada 2024. - 18:03

Član Gradskog odbora HDZ-a Split i predsjednik Temeljnog ogranka Mejaši Toni Piplica prokomentirao je objavu stranke Centar kako će na predstojećim predsjedničkim izborima pružiti potporu Zoranu Milanoviću.

Puljkov Centar odlučio kojeg će kandidata za predsjednika RH podržati: ‘Nije savršen, ali jedini može pobijediti HDZ‘

image

Toni Piplica

Cropix

- Ili je stranka Centar odlučila potpuno podržati Milanovićevu politiku odobravanja ruske agresije na Ukrajinu ili su razvili svojevrstan stockholmski sindrom prema Kršitelju Ustava. Kako drugačije objasniti da je Puljak olako prešao preko uvreda svojoj supruzi i ponovno dao potporu verbalnom nasilniku.

Tako sad imamo situaciju da "samodopadna narikača" podržava čovjeka čije je verbalno nasilje osjetila na vlastitoj koži, odnosno podržava onog kojeg je nazivala: "Političarem čija riječ ne vrijedi puno" ili "političarem koji je propustio svoju priliku" ili "osobom koja se ulaguje desnici i sumnjivim organizacijama" pa je na nama da procijenimo tko je u ovoj suradnji licemjerniji.

image

Ivica Puljak i Zoran Milanović

Ante Čizmić/Cropix

U svakom slučaju stranka Centar kao junior partner pokazuje impresivnu razinu suradnje sa SDP-om čijeg predsjedničkog kandidata podržavaju nakon što su uspješno istrgovali njezin ulazak u Sabor na listi SDP-a čiji protuustavni premijerski kandidat je bio taj isti Milanović - naveo je Piplica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 18:04